Wie zijn wij?

MentaVitalis is een onafhankelijke coachings- en counselingsdienst met 20 jaar ervaring in het bieden van coaching, psychische ondersteuning en het voorkomen van burn-out. MentaVitalis beschikt over een netwerk van 140 zorgvuldig geselecteerde coaches en psychologen door heel Nederland. Zo is er altijd passende begeleiding beschikbaar bij jou in de buurt.

Betrokken professionals

Bij ons tref je betrokken en toegankelijke professionals die graag een aantal weken, misschien een paar maanden, met je meelopen. Ze bieden perspectief en praktische handvatten voor je toekomst. We werken met coaches, counselors en psychologen.

Onafhankelijke organisatie

MentaVitalis is een onafhankelijke organisatie. Wij delen geen persoonlijke informatie met verzekeraars, bedrijfsartsen of huisartsen. Wij willen je graag helpen voordat je dergelijke instanties nodig hebt. Ook delen wij geen persoonlijke informatie met de HR afdeling of je werkgever.

Via werkgever of verzekeraar

We worden bekostigd door arbeidsongeschiktheidsverzekeraars en werkgevers die hun verzekerden of werknemers onze anonieme dienstverlening gunnen. Natuurlijk plukken zij er ook de vruchten van als jij gezond aan het werk blijft. Zij krijgen niet van ons te weten wie er hulp vraagt en waarom.

Het resultaat is wat telt.

Ons team

Naast een netwerk van 130 zelfstandige coaches en psychologen hebben we ook een eigen team dat elk contact, van intake tot nazorg, zorgvuldig en met aandacht vorm geeft. Op de teampagina stellen wij ons voor.

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier