Wie zijn wij?

MentaVitalis is een onafhankelijke coachings- en counselingsdienst met 15 jaar ervaring in het bieden van psychische ondersteuning en het voorkomen van burn-out. MentaVitalis beschikt over een netwerk van 140 vakkundige coaches en psychologen door heel Nederland. Zo is er altijd passende begeleiding beschikbaar bij jou in de buurt.

Betrokken professionals

Bij ons tref je betrokken toegankelijke professionals die graag een aantal weken, misschien een paar maanden, met je meelopen. Zij bieden perspectief en praktische handvatten voor je toekomst.

Onafhankelijke organisatie

MentaVitalis is een onafhankelijke organisatie. Wij delen geen persoonlijke informatie met verzekeraars, bedrijfsartsen of huisartsen. Wij willen je graag helpen voordat je dergelijke instanties nodig hebt.

Via werkgever of verzekeraar

Wel worden we bekostigd door arbeidsongeschiktheidsverzekeraars en werkgevers die hun verzekerden of werknemers onze anonieme dienstverlening gunnen en er natuurlijk ook de vruchten van plukken als jij gezond aan het werk blijft. Echter, zij krijgen van ons niet te weten wie er hulp vraagt en met welke vragen je worstelt.

Het resultaat is wat telt.

Ons team

Dit zijn de mensen achter MentaVitalis. Klik op de foto als je meer wilt weten.

Wij zijn er voor jou

Indien je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, staan we 24/7 voor je klaar.

Contactformulier