Sten

Counselor en psycholoog

Sten heeft niet snel ergens een mening over. Een kwaliteit die vroeger wel eens op onbegrip stuitte, maar die in zijn werk als counselor goed van pas komt.

Mensen vinden het fijn om aan Sten hun verhaal te doen. Hij luistert aandachtig, oordeelt niet en stelt verhelderende vragen. Vaak zijn mensen dankbaar aan het eind van een gesprek: “Ik had even iemand nodig die naar me luisterde. Eigenlijk weet ik wel wat me te doen staat.”

Sten heeft een specialisme in de sportpsychologie en is daarnaast ook voetbaltrainer. Hij richt zich daarbij met name op de mentale training. Hij werkt dan bijvoorbeeld aan de opbouw van zelfvertrouwen, het omgaan met tegenslag en het focussen van de aandacht. Competenties waar ook veel werkenden behoefte aan hebben.

Als mensen bellen naar de counselingslijn geeft Sten ze graag de tijd en aandacht die nodig zijn om tot een nieuw perspectief te komen. Dat de ruimte daarvoor is binnen MentaVitalis vindt Sten heel bijzonder.

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier