Ingrid

Telefooncounselor, coach en kwaliteitsmanager

Duurzaam effect, dat streeft Ingrid na in haar werk als coach en in haar rol als procesverbeteraar binnen MentaVitalis. Het liefst maakt ze zichzelf overbodig. Ze wil er graag voor zorgen dat dingen soepel lopen en mensen lekker in hun vel zitten. Dit doet ze door verhelderende vragen te stellen en te focussen op de kern. Wanneer een cliënt zonder haar weer fijn verder kan is dit het mooiste resultaat.

Ingrid studeerde eerst bedrijfskundig informatica, later gevolgd door een studie toegepaste psychologie. Het lijkt een hele carrièreswitch, maar dit valt eigenlijk wel mee. In beide functies draait het om mensen, om het verhelderen van vragen en het samenwerken aan duurzame oplossingen. Waar gaat het hier eigenlijk over? Wat is het belangrijkste? Welke verandering wil je zien?

Binnen MentaVitalis komt Ingrid helemaal tot haar recht. Het is een organisatie die volop in ontwikkeling is, met een menselijke maat, en net als Ingrid, gericht op resultaat.

 Wie zijn wij?

Delen:

Wij zijn er voor jou

Indien je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, staan we 24/7 voor je klaar.

Contactformulier