Hoe werkt het?

Bekijk dit korte filmpje of lees hieronder wat je kunt verwachten als je contact opneemt.

 

telefonische coachingTelefonische intake

We beginnen altijd met een telefonische intake waarin je samen met een professionele counselor in kaart brengt waar je tegenaan loopt en waar je behoefte aan hebt.

 

Snelle verwijzing

Als je dat wilt verwijzen we je binnen drie dagen naar een coach of psycholoog bij jou in de buurt. MentaVitalis heeft ervaren coaches en psychologen op 140 locaties in Nederland, elk met hun eigen expertise. Je kunt bij hen binnen een week een traject starten.

Traject op maat

We bieden face-to-face, telefonische en online begeleiding. Afhankelijk van je vraag, situatie en persoonlijke voorkeur. Samen met de professional werk je tijdens het traject aan de door jou gewenste resultaten. Mocht je geen klik ervaren, dan zoeken we gewoon iemand anders. Ook met andere vragen kun je tijdens het traject bij ons terecht.

Evaluatie

Jouw ervaringen gebruiken we om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden.  Gemiddeld beoordelen cliënten onze dienstverlening met een 8,8 (jaarrapport 2022).

Duurzaam resultaat

Om de positieve veranderingen vast te houden nemen we vier maanden na het traject contact op, om te horen hoe het met je gaat. We reflecteren op je ontwikkeling en bespreken samen of je nog wat nodig hebt voor een vitale flow. Zo waarborgen we een duurzaam resultaat.

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier