Onze werkwijze

Bekijk dit korte filmpje of lees hieronder wat je kunt verwachten als je contact opneemt.

 

Telefonische intake

Bij MentaVitalis beginnen we altijd met een telefonische intake waarin je samen met een professionele counselor in kaart brengt waar je tegenaan loopt en waar je aan wilt werken.

 

Snelle doorverwijzing

Op basis van dit gesprek selecteren wij desgewenst een passende professional bij wie je binnen een week een traject kan starten. Hiervoor beschikt MentaVitalis over een netwerk van 140 vakkundige coaches en psychologen door heel Nederland.

 

Traject op maat

Afhankelijk van je situatie en voorkeur bieden we begeleiding face-to-face, telefonisch en online.

 

 

Aanspreekpunt tijdens het traject

Samen met de professional werk je tijdens het traject aan de door jou gewenste resultaten. Mocht je geen klik ervaren met de professional die wij voor je hebben uitgekozen, of heb je andere vragen, dan kan je tijdens kantoortijden terecht bij het casemanagement.

 

Evaluatie

Na afloop van het traject ontvang je een verzoek tot evaluatie. Jouw ervaringen gebruiken we om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden.  Gemiddeld beoordelen cliënten onze dienstverlening met een 8,7 (jaarrapport 2020).

 

Nazorg

Om de positieve veranderingen vast te houden en  terugval te voorkomen nemen we een aantal maanden na het traject contact op om te horen hoe het met je gaat. We reflecteren op je ontwikkeling en delen tips en tricks. Zo waarborgen we een duurzaam resultaat.

Wij zijn er voor jou

Indien je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, staan we 24/7 voor je klaar.

Contactformulier