Wessel

Technisch directeur

Vooruitlopen op problemen, dat is de kracht van Wessel. Al sinds 2004 is Wessel betrokken bij MentaVitalis, als probleemoplosser en technisch visionair. Hij is verantwoordelijk voor de techniek binnen MentaVitalis, van telefonie tot softwareontwikkeling en de inkoop van technische diensten. Daarnaast is Wessel eindverantwoordelijk voor de security.

Wessel heeft het vermogen om lang van te voren te zien waar een bedrijf in de toekomst tegenaan gaat lopen. Door technische middelen op een slimme manier in te kopen en aan te wenden, weet hij deze problemen af te wenden. Zo was MentaVitalis dankzij het cliëntvolgsysteem dat onder leiding van Wessel is ontwikkeld al AVG-proof toen de term, bij wijze van spreken, nog uitgevonden moest worden.

Een belangrijke drijfveer voor Wessel in zijn werk is connectie. Hij zorgt er graag voor dat de mensen op de werkvloer hun werk goed kunnen doen. Dit doet hij door nieuwe technieken in te zetten die de efficiëntie en slagkracht vergroten, met oplossingen die betaalbaar en passend zijn. De veiligheid houdt hij daarbij altijd goed in het oog. Zo maakt hij van MentaVitalis niet alleen een kostenefficiënt bedrijf, maar ook een warme en veilige omgeving voor iedereen.

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier