Wat doen wij?

Er wordt veel van je gevraagd op verschillende fronten. Je doet veel en bereikt veel. Maar soms lukt het niet om alle ballen in de lucht te houden. Je ervaart een strijd tussen wat je zelf nodig hebt en wat er van je verwacht wordt.
Op dit soort momenten kan het prettig zijn om met iemand te praten. Iemand die begrijpt waar jij tegenaan loopt en je met de juiste vragen weer op weg helpt.

24/7 een luisterend oor

Indien je werkgever of verzekeraar een contract met MentaVitalis heeft afgesloten kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week, kosteloos contact opnemen. Wanneer je belt krijg je direct een professionele counselor aan de lijn. In een vertrouwelijk gesprek wordt gekeken waar jij tegenaan loopt en waar je behoefte aan hebt.

Een landelijk dekkend netwerk

MentaVitalis beschikt over een landelijk dekkend netwerk van coaches, psychologen en adviseurs die samen met je aan de slag gaan. Onze casemanagers kijken op basis van jouw verhaal wie er het best bij je past.

Snel de juiste professional

Bij MentaVitalis geen lange wachttijden, maar binnen drie werkdagen een doorverwijzing, en binnen 7 dagen de start van een persoonlijk traject. Niet de juiste match? Dan zoeken we gewoon iemand anders.

Als er spanningen ontstaan is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Dit voorkomt dat problemen zich opstapelen en zaken gaan escaleren.

Strikt vertrouwelijk

Omdat we het belangrijk vinden dat je in alle rust en openheid je verhaal kan doen is onze dienstverlening strikt vertrouwelijk. We koppelen niet terug aan je werkgever of verzekeraar dat je contact met ons hebt opgenomen of waarover.

Traject op maat

Bij ons is elk traject maatwerk. Leidend daarbij is de vraag wat jij nodig hebt om weer met energie verder te kunnen. Je kunt terecht met de meest uiteenlopende vragen, voor face-to-face, telefonische of online begeleiding.

face-to-face coaching

Face-to-Face coaching

telefonische coaching

Telefonische coaching

e-coaching en online begeleiding

Online coaching

Wij zijn er voor jou

Indien je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, staan we 24/7 voor je klaar.

Contactformulier