Wat kunnen we voor je doen?

Er wordt veel van je gevraagd op verschillende fronten. Je doet veel en bereikt veel. Maar soms lukt het niet om alle ballen in de lucht te houden. Je ervaart een strijd tussen wat je zelf nodig hebt en wat er van je verwacht wordt.
Op dit soort momenten kan het prettig zijn om met iemand te praten. Iemand die begrijpt waar jij tegenaan loopt en je met de juiste vragen weer op weg helpt.

Altijd een ervaren counselor aan de lijn

Indien je werkgever of verzekeraar een contract met MentaVitalis heeft afgesloten kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week, kosteloos contact opnemen. Wanneer je belt krijg je direct een ervaren counselor aan de lijn. In een vertrouwelijk gesprek wordt gekeken waar jij tegenaan loopt en waar je behoefte aan hebt.

Landelijk dekkend netwerk

MentaVitalis beschikt over een landelijk dekkend netwerk van coaches, psychologen en adviseurs die samen met je aan de slag gaan. Onze casemanagers kijken op basis van jouw verhaal wie er het best bij je past.

Snelle match met de juiste coach

Bij MentaVitalis geen lange wachttijden, maar binnen drie werkdagen een doorverwijzing, en binnen 7 dagen de start van een persoonlijk traject. Niet de juiste match? Dan zoeken we gewoon iemand anders.

Als er spanningen ontstaan is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Dit voorkomt dat problemen zich opstapelen en zaken gaan escaleren.

Strikt vertrouwelijk

Omdat we het belangrijk vinden dat je in alle rust en openheid je verhaal kan doen is onze dienstverlening strikt vertrouwelijk. We koppelen niet terug aan je werkgever of verzekeraar dat je contact met ons hebt opgenomen of waarover.

Traject op maat

Bij ons is elk traject maatwerk. Leidend daarbij is de vraag wat jij nodig hebt om weer met energie verder te kunnen. Je kunt kiezen uit face-to-face, telefonische of online begeleiding.

Dit bespreek je met ons

Je kunt bij ons terecht met alles wat je bezig houdt. Dat kan gaan van even sparren tot een meer uitgebreid traject. Het onderwerp dat je bespreekt hoeft niet altijd direct met het werk te maken te hebben.

Brede expertise en kennis

Veelvoorkomende onderwerpen waarvoor mensen contact opnemen met MentaVitalis:

 • Voorkomen van burn-out en overbelasting
 • Aangeven van grenzen
 • Vergroten van de persoonlijke effectiviteit
 • Herstel werk-privébalans
 • Timemanagement
 • Conflicthantering op het werk
 • Loopbaanoriëntatie
 • Versterken van zelfvertrouwen
 • Relatiebegeleiding
 • Opvoedingsvraagstukken
 • Rouw- en verliesverwerking

Ook met andere vragen kun je bij ons terecht. Wij kijken nergens van op.

–> lees hier wat er gebeurt nadat je contact opneemt

Wij zijn er voor jou

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier