Anita

Counselor

Doordat Anita goed in contact is met zichzelf, kan ze ook goed afstemmen op de ander en er met volle aandacht voor de ander zijn. “Het lichaam geeft aan waar je staat. Wanneer het contact verstoord is, kan het zomaar zijn dat je een verkeerde afslag neemt. Door het contact te herstellen, ontstaat er ook een antwoord op vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? En waar heb ik nu behoefte aan?”.

Voordat ze coach en counselor werd, werkte Anita 24 jaar bij de politie. Ze zal dan ook niet snel van haar stuk gebracht worden door wat mensen vertellen. En nog belangrijker: ze oordeelt niet. Ze is oprecht geïnteresseerd in wat iemand beweegt en wat iemand gebracht heeft waar diegene nu staat. Door de juiste vragen te stellen helpt ze een helder coachdoel formuleren. Dit is de eerste stap naar een succesvol resultaat.

Anita voelt zich thuis in het team van MentaVitalis. Er is oprecht tijd en aandacht voor mensen die contact opnemen. Bovendien is er geen wachttijd. Mensen worden direct geholpen. Ook dat is fijn.

–> De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier