Linda

Counselor, Casemanager en Roostermaker

Linda Lijstje, zo werd ze vroeger ook wel genoemd, vanwege haar liefde voor plannen, lijstjes maken en roosters opstellen. Het is dan ook niet voor niets dat Linda binnen MentaVitalis naast haar functie als casemanager en intakecounselor ook de rol van roostermaker op zich heeft genomen.

Met een vierentwintig uursdienst kan het rooster een behoorlijke puzzel zijn. Linda vindt het heerlijk om ieders persoonlijke voorkeuren mee te nemen en dan net zo lang te schuiven tot het rooster op zo’n manier is ingevuld dat iedereen prettig kan werken.

Ook in haar andere rollen vindt ze het prettig om ervoor te zorgen dat dingen goed geregeld zijn. Toch is Linda niet alleen een regelaar. Ze heeft een achtergrond in de gezondheidspsychologie en voert graag gesprekken met cliënten en professionals. Linda is dan ook blij dat ze deze drie rollen binnen MentaVitalis kan combineren.  

 Wie zijn wij?

Delen:

Wij zijn er voor jou

Indien je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, staan we 24/7 voor je klaar.

Contactformulier