Linda

Coördinator bedrijfsvoering

Met een counselingsdienst die 24 x 7 bereikbaar is, kan het een uitdaging zijn om de diensten goed te verdelen. Aan Linda is deze puzzel wel besteed. Ze vindt het heerlijk om ieders voorkeuren mee te nemen en dan net zo lang te schuiven tot het rooster op zo’n manier is ingevuld dat iedereen tevreden is.

Het rooster is slechts een van de interne processen die Linda coördineert. Als coördinator bedrijfsvoering schakelt ze tussen het casemanagement, het counselingsteam, ICT, HR, marketing en directie om een optimale bedrijfsvoering te realiseren. Ook een belangrijk onderdeel van haar werk is het uitwerken en opvolgen van afspraken met opdrachtgevers en het rapporteren van de resultaten.

Linda streeft ernaar processen, waar mogelijk, te standaardiseren en te versimpelen. Zo blijft iedereen lekker in zijn flow en wordt er geen dubbel werk gedaan. Het is dan ook mede dankzij Linda’s inzet dat men bij MentaVitalis zo prettig, effectief en efficiënt samenwerkt.

 Wie zijn wij?

Delen:

Wij zijn er voor jou

Indien je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, staan we 24/7 voor je klaar.

Contactformulier