Diana

Counselor en coach

Counselor en coach

Met oprechte aandacht er helemaal voor je zijn, dat is een van Diana’s kwaliteiten. Iemand écht horen en zien is vaak al het begin van nieuwe mogelijkheden. Dit doet Diana als counselor met veel betrokkenheid en plezier. Dankzij haar gevoeligheid en levenservaring stelt ze de juiste vragen en kijkt ze dieper dan de buitenste laag.

Diana studeerde talen en communicatie en specialiseerde zich, na verschillende opleidingen op het gebied van coaching, omgaan met innerlijk conflict en de opleiding tot mindfulness-trainer, in (zelf)compassie. De uitwerking hiervan blijft Diana verrassen en bij MentaVitalis kan ze deze krachten tijdens gesprekken goed inzetten.

Ze werkte in het buitenland in uiteenlopende functies, van radio-presentator tot internationaal salesmanager. Bij Mentavitalis is Diana op haar plek geland. Daar is niet alleen aandacht en betrokkenheid voor klanten en cliënten, maar ook voor iedereen binnen de organisatie.

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier