Maartje

Counselor

Elk gesprek en elke cliënt is anders. Dat maakt dit werk zo bijzonder voor Maartje.  Elke dag verwondert zij zich weer over de kracht van mensen. Soms lopen mensen al lange tijd in hetzelfde cirkeltje rond. Ze lopen vast en komen er zelf niet meer uit. Wanneer ze de cirkel durven doorbreken door contact op te nemen met MentaVitalis heeft Maartje daar diep respect voor.

Maartje is open minded. Ze kan goed luisteren en heeft niet snel een oordeel klaar. Daarbij is ze nieuwsgierig en onderzoekend. Een mooie eigenschap voor een counselor die de vraag van de cliënt helder moet zien te krijgen, zodat de juiste doorverwijzing in gang kan worden gezet.  

Eerder werkte Maartje voor het COA met minderjarige asielzoekers. Daar leerde ze om zich niet alleen te richten op de persoon zelf maar ook op het systeem eromheen.

Met dat systeem zit het binnen MentaVitalis wel goed. Maartje vindt het fijn dat alles er bespreekbaar is. De organisatie is continu in ontwikkeling en ze werkt met leuke collega’s die met elkaar een hoog niveau nastreven. Beter kan haast niet.

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier