Hanneke

Casemanager

Gestructureerd en efficiënt, dat is Hanneke in een notendop. Eigenschappen die goed van pas komen bij de administratie en facturatie.

Met haar gezin woonde Hanneke drie jaar in Dubai. Dit was een fantastische ervaring waar ze allemaal veel van geleerd hebben. Zoals hoe belangrijk het is om verder te kijken dan je eerste indruk.

Eerdere ervaring deed Hanneke op bij de arbodienst. Een goede voorbereiding op haar werk bij MentaVitalis. In beide posities had zij te maken met cliënten, behandelaars, werkgevers en verzekeraars. Toch zijn er ook verschillen. MentaVitalis is gericht op preventie. Cliënten nemen zelf contact op omdat ze graag aan het werk willen blijven. Dit geeft een ander soort dynamiek.

Hanneke ervaart MentaVitalis als “een warm bad” waar iedereen er toe doet. “Het is een zakelijk bedrijf, maar op een gezonde en vriendelijke manier.”

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier