‘Weer meester over jezelf’

Coaching lijkt nog steeds vaak in de taboesfeer te zitten, terwijl wij weten dat veel advocaten de weg naar coaching gelukkig succesvol weten te vinden. Bianca Kamphuis, directeur van MentaVitalis gaat in MR. dieper in op het onderwerp ‘coaching van advocaten’.

Advocaten zijn gedreven mensen met passie voor hun vak. Zij werken hard voor hun cliënten en hebben een drive om lang door te gaan. Hierdoor kan spanning ontstaan en dat is een voedingsbodem voor stress. Thema’s waar advocaten ondersteuning bij vragen, zijn:

  • Hoe ga ik om met de werkdruk?
  • Hoe zorg ik voor een gezonde werk-privébalans?
  • Hoe zorg ik voor meer intrinsieke motivatie?
  • Hoe zorg ik voor meer zelfvertrouwen?
  • Hoe ga ik beter om met mijn neiging tot perfectionisme?
  • Hoe ga ik beter om met de druk die bij prestaties komt kijken?

Lees het gehele artikel op mr-online.nl

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier