Samenwerking Balieplus

Een nieuwe samenwerking! Alle leden van Balieplus kunnen nu met korting bij ons terecht voor vertrouwelijke coaching. Balieplus helpt advocaten efficiënt ondernemen door hen te ontzorgen. Deze samenwerking sluit daar mooi op aan. En we zijn trots dat we in het aanbod zijn opgenomen.

 

Onze coaching kan gaan over alles waar je wel wat hulp bij kan gebruiken. Thema’s die ook in de advocatuur vaak terugkomen zijn: werk/privé balans, perfectionisme, faalangst, timemanagement, hoge werkdruk, overbelasting, stress en het voorkomen van een burnout, anders om willen gaan met het werk, een loopbaanvraag, zelfonderzoek of relatiebegeleiding. Of gewoon aandacht voor je ontwikkeling. Een traject op maat dus.

 

We zijn 24/7 bereikbaar voor een gratis intake. Wacht niet tot het laat is. Met een landelijk netwerk van zo’n 140 coaches, psychologen en adviseurs kun je binnen een week starten.

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier