Sander

Intakecounselor en casemanager

Intakecounselor en casemanager

Mensen een veilige plek bieden, opdat ze zich kunnen uiten. Dat is één van de krachten van Sander. Met zijn rustige houding, prettige stem en luisterend vermogen beschikt hij over kwaliteiten, waar cliënten zich meestal direct kalmer door voelen.
Die kalmte, naast zijn empathisch vermogen, maakte Sander tijdens zijn studie Toegepaste Psychologie al zeer geliefd bij zijn studiegenoten.

Sander heeft een brede kennis opgedaan in de toepassing van Healthy Aging. Zijn inzicht strekt zich uit van de invloed van psychologische factoren op de fysieke gezondheid tot het bevorderen van actieve en gezonde leefgewoonten.
Als intake counselor en casemanager bij MentaVitalis creëert hij graag een ondersteunende omgeving voor cliënten, waarbij zijn luisterend oor en gerichte aandacht de basis vormen van zijn benadering. Hierdoor kan hij de unieke behoeften van elke cliënt begrijpen en indien nodig matchen aan de juiste coach of psycholoog.

“Het bijzondere in mijn werk is telkens het diepe besef: we zijn allemaal mens, ongeacht de positie of rol die je hebt. Het geeft voldoening er voor een ander te zijn en cliënten verder op weg te helpen in hun mentale welzijn.”

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier