Jacqueline

Senior casemanager

In 2014 is Jacqueline begonnen bij MentaVitalis als telefooncounselor. Hoewel ze het nog altijd leuk vindt om met cliënten in gesprek te gaan, is haar functie ondertussen veranderd in  casemanager. Als senior casemanager is Jacqueline verantwoordelijk voor het hele casemanagementproces. Jacqueline vindt het leuk om hiermee bezig te zijn. Hoe gaat het verder met de cliënt na de intake? Hoe maak je een goede match?

Niet alleen het contact met cliënten en professionals geeft Jacqueline voldoening. Ze geniet ook van de samenwerking met collega’s. Aandacht hebben voor elkaar is daarbij voor haar essentieel. Misschien daarom dat Jacqueline zich zo thuis voelt bij MentaVitalis, waar aandacht voor elkaar en voor de cliënten voorop staat.

Collega’s kennen Jacqueline als bedachtzaam en weloverwogen. Het is mede deze kwaliteit die maakt dat het casemanagementteam zo goed functioneert. Het werk is duidelijk georganiseerd, iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid en bovenal is er … aandacht.  

 Wie zijn wij?

Delen:

Wij zijn er voor jou

Indien je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, staan we 24/7 voor je klaar.

Contactformulier