Myrthe

Klantmanager

Helderheid en overzicht bewaren, de juiste mensen aan elkaar verbinden, dat zijn enkele krachten van Myrthe. Die goed van pas komen in een organisatie die voortdurend in beweging is om haar missie ‘werkend Nederland mentaal vitaal houden’ doelgericht te volbrengen.

Myrthe houdt van ‘moeilijke vragen stellen die bijdragen aan het resultaat’. Ze deinst niet terug voor de nodige wrijving om helderheid te creëren en samen, als een echte teamplayer, de juiste stappen te zetten om vooruit te komen.

Met een commerciële achtergrond, een vooropleiding in International Marketing & Management en verschillende marketing & sales functies kan ze vanuit kennis en bevlogenheid een bijdrage leveren aan goed klantmanagement en het zichtbaarder worden van MentaVitalis.

Gedreven vanuit de motivatie ‘de wereld mentaal gezonder te maken’, voelt Myrthe zich op haar plek bij MentaVitalis. Een plek waar ze zichzelf is, waar betrokkenheid en bekwaamheid gedeelde kernwaarden zijn en waar ruimte is voor humor en warmte.

De mensen achter MentaVitalis

 

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier