Marthe

Intakecounselor

Intakecounselor

De vraag achter de vraag ontwarren. Mensen op hun gemak stellen. Luisteren. Humor gebruiken, ook in zwaardere gesprekken. Marthe heeft het allemaal in huis. 

Niet voor niets is ze zelf ook coach-practitioner met een eigen praktijk en studeerde daarvoor gezondheidswetenschappen (MSc) en behaalde een MBA. Als moeder van vier kinderen kent ze alle ins en outs als het gaat om een goede werk-privé balans. Haar passie voor lezen – ruim 80 boeken per jaar – en wandelen geeft haar de nodige ontspanning en verdieping.

Marthe wordt geraakt door hoe lang mensen wachten totdat ze de telefoon pakken om te bellen en vaak direct verlichting ervaren, omdat het ‘even helemaal om jou mag gaan’. Volgens haar verdient iedereen een goede coach, simpelweg omdat het mensen meer in hun eigen kracht zet. De wereld wordt er gewoon een stukje beter door, je gaat meer vanuit je waarden leven.

“MentaVitalis is een hele fijne, warme organisatie. Ik vind het heel mooi om zoveel bellende mensen op onze 24/7 lijn van dienst te kunnen zijn”, aldus Marthe.

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier