Annemiek

Senior Business Manager

Samen dingen bereiken, daar wordt Annemiek gelukkig van. Als Senior Business Manager ondersteunt zij de directie bij het hele bedrijfsproces van acquisitie en relatiebeheer tot facturatie. Doordat Annemiek in haar leven vier bedrijven heeft gehad, heeft ze veel inzicht in bedrijfsmatige processen. Ze begrijpt wat er aan de werkgeverskant gebeurt. Dankzij de tien jaar die Annemiek als coach en therapeut werkte, snapt ze ook heel goed wat er aan de kant van de cliënten gebeurt. 

Annemiek vervult graag een ondersteunende rol: Wat heeft de ander nodig om zijn of haar werk goed te doen? Zonder dat ze zichzelf daarbij ondergeschikt maakt. Ook is ze analytisch en kan ze snel schakelen en overgaan tot actie. 

Bijzonder aan MentaVitalis vindt Annemiek het werken vanuit een basis van vertrouwen. Zo haal je het beste in elkaar naar boven. 

 De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier