Afra

Counselor en coach

Echt contact maken met mensen, dat is een kwaliteit van Afra. Als mensen bellen naar de counselingslijn zitten ze vaak vast. Ze zien door de bomen het bos niet meer. In gesprek met Afra ontstaat er weer ruimte en vertrouwen.  Ze merken: ‘Het maakt niet uit waar het over gaat, ik kan hier alles zeggen’.

Afra is er op zo’n moment helemaal voor de ander. Ze gaat naast de persoon staan om samen naar de situatie te kijken. Wat speelt er in jouw leven op dit moment? Welke verbanden zijn er? Wat wil je dat er gebeurt?

Door dit samen te onderzoeken ontstaat er niet alleen overzicht, er komt ook zicht op wat er mogelijk is. Dat lucht op. Mensen ervaren weer invloed op hun situatie en zijn klaar voor de volgende stap.

Voordat Afra coach werd hield zij zich bezig met mediation bij echtscheiding en arbeidsconflicten. De kwaliteiten die ze daarbij inzette komen ook in haar huidige werk van pas.

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier