Marjolein

Communicatieadviseur

Communicatieadviseur

De kracht van communicatie inzetten voor een hoger doel, dat is een belangrijke drijfveer van Marjolein. Met hart en ziel zet zij zich vanuit haar journalistieke en communicatie achtergrond in voor de missie van MentaVitalis. Zoals het schrijven van een helder communicatie- en projectplan, strategisch advies geven, redactie voor web en nieuwsbrieven en het maken van landingspagina’s.

Door haar brede werkervaring bij tv, tijdschriften, kranten en websites kan ze content (mede) ontwikkelen en afgestemd inzetten voor verschillende doelen. Ze houdt van verdieping en écht contact.

Naast haar passie voor communicatie heeft Marjolein sinds 10 jaar een eigen praktijk voor yoga en mindfulness. Waarschijnlijk voelt ze zich daarom zo thuis bij MentaVitalis, waar oprechte aandacht en betrokkenheid belangrijke kernwaarden zijn. Voor de klant, de cliënt én voor elkaar binnen de organisatie.

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier