Coaching op maat

Je bent bevlogen en voelt je verantwoordelijk voor je werk. Dan is het belangrijk om ook aan je eigen vitaliteit en ontwikkeling te denken. Als verzekerde van Movir kan je kosteloos en vertrouwelijk gebruik maken van de dienstverlening van MentaVitalis (voorheen bekend als Elestia).  Soms heb je behoefte om te sparren over je werk, de samenwerking of een kwestie in de privésfeer. Het kan ook zijn dat je stressklachten ervaart of een vaardigheid wilt ontwikkelen. Coaching helpt met meer veerkracht, meer rust en meer plezier in het leven te staan.

In kortdurende begeleidingstrajecten (telefonisch, online of face-to-face) helpen de coaches en psychologen van MentaVitalis je verder. Ook je partner of inwonende of studerende kinderen (vanaf 16 jaar) kunnen jaarlijks zes uur kosteloos gebruik maken van onze diensten.

Altijd bereikbaar

Je kunt bij ons terecht met al je vragen. Ook buiten kantoortijd en in het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar op

0800 – 22 44 228

Heb je liever dat wij jou bellen? Plan dan een afspraak

100% vertrouwelijk

Alles wat je met ons deelt wordt vertrouwelijk behandeld. Wij koppelen niet terug aan de verzekeraar wie er contact opneemt.

Geen wachttijdbinnen 3 werkdagen een doorverwijzing naar een passende coach, adviseur of psycholoog

Als je na het eerste gesprek besluit dat je verder wilt met coaching regelen wij binnen drie werkdagen een verwijzing naar een coach of psycholoog. Hier kan je binnen 7 dagen terecht. Op basis van je voorkeuren selecteren wij een coach of psycholoog uit ons landelijke netwerk van 140 ervaren en deskundige professionals. Toch geen klik? Dan zoeken we gewoon iemand anders.

Hoge klantwaardering

Jaarlijks maken zo’n 3000 mensen gebruik van onze coaching. Ze waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,8 (jaarrapportage 2022). Mensen geven aan dat onze coaching een positief effect heeft op hun welbevinden en functioneren. 92% van de mensen die de afgelopen jaren een beroep op MentaVitalis heeft gedaan, bleef gewoon aan het werk.

 

Inzicht in je persoonlijke situatie

Voor Movir ontwikkelden wij verschillende zelfscans die inzicht geven in je mentale vitaliteit. Kies de vragenlijst die op jou van toepassing is en krijg direct inzicht hoe het nu met je gaat.

Het intake gesprek was al erg prettig. Daarna kon ik gelijk een traject beginnen. Het heeft me meer gebracht dan ik had durven hopen. Het is erg fijn dat iemand begrijpt waar je in vast zit en dan ook nog echt tools aanbiedt om eruit te komen. Heel fijn.

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier