Coaching op maat

Als verzekerde van Movir mag je kosteloos gebruik maken van de dienstverlening van MentaVitalis. Voorheen bekend onder de naam Elestia. Voor als je behoefte hebt aan een luisterend oor of een onafhankelijk klankbord. Je bent bevlogen en voelt je verantwoordelijk voor je werk, maar vergeet niet om ook aan je eigen gezondheid en ontwikkeling te denken. Langdurige stress en spanningsklachten kunnen vroeg of laat ten koste gaan van je werkplezier, motivatie en gezondheid. Door tijdig aan de bel te trekken kun je dit vaak voorkomen.

Movir biedt je de mogelijkheid om per kalenderjaar van 6 uur coaching gebruik te maken. Het enige wat je hoeft te investeren is tijd. Tijd die zichzelf dubbel en dwars terugverdient doordat coaching helpt met meer veerkracht, meer rust en meer plezier in het leven te staan. Bij coaching sta jij centraal. Waar loop je tegenaan? En wat heb je nodig om te groeien? Te genieten? Lekker in je vel te zitten?

Ook je partner of inwonende of studerende kinderen (vanaf 16 jaar) hebben recht op zes uur coaching per kalenderjaar.

Wat houdt coaching bij MentaVitalis in?

MentaVitalis is een gespecialiseerd coaching- en counselingsdienst. Al 20 jaar bieden wij bedrijven en arbeidsongeschiktheidsverzekeraars preventieve diensten die uitval voorkomen en productiviteit en arbeidsmotivatie vergroten.

 

Onvoorwaardelijk supportive

Je kunt 24/7 terecht met persoonlijke en werkgerelateerde vragen. Wij zijn telefonisch, per mail en via chat bereikbaar. Tijdens het eerste contact bekijk je samen met de telefooncounselor van MentaVitalis wat er speelt, wat jouw aandachtspunten zijn, waar je behoefte ligt en wat je nodig hebt om je weer vitaal te voelen. Soms kan één gesprek met een professionele coach al voldoende zijn en in sommige gevallen heb je behoefte aan meer handvatten om de draad weer op te kunnen pakken. Zo werken we samen aan het verlagen van de risico’s op uitval.

 

100% vertrouwelijk Data rapportage en anlayse door MentaVitalis voor gerichte preventie

Alles wat je met ons deelt wordt vertrouwelijk behandeld en niet teruggekoppeld naar je verzekeraar. Je kunt dus veilig en zonder consequenties gebruikmaken van onze begeleiding.

 

 

Wij maken de match binnen 3 werkdagen een doorverwijzing naar een passende coach, adviseur of psycholoog

Op basis van het eerste gesprek met een counselor krijg je binnen 3 werkdagen een doorverwijzing en kan je vervolgens binnen 7 dagen terecht bij een passende coach of psycholoog uit ons landelijk dekkend netwerk van 140 professionals. Onze casemanagers kijken op basis van jouw verhaal wie er het best bij je past. Niet de juiste match? Dan zoeken we gewoon iemand anders. Jaarlijks ondersteunen we ruim 3000 mensen met onze coaching.

 

Perspectief nazorg en terugvalpreventie

92% van de cliënten die de afgelopen jaren een beroep op MentaVitalis heeft gedaan, blijft gewoon aan het werk!

 

 

 

 

Zelfscans

Meer inzicht in je persoonlijke situatie? Vul een van onze scans in op Movir. Jouw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en niet teruggekoppeld aan Movir.

 

 

 

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier