Coaching op maat

Je bent bevlogen en voelt je verantwoordelijk voor je werk. Dan is het belangrijk om ook aan je eigen vitaliteit en ontwikkeling te denken. Als verzekerde van Movir kan je in veel gevallen gebruikmaken van de dienstverlening van MentaVitalis. Soms heb je behoefte om te sparren over je werk, de samenwerking of een kwestie in de privésfeer. Het kan ook zijn dat je stressklachten ervaart of een vaardigheid wilt ontwikkelen. Coaching helpt met meer veerkracht, meer rust en meer plezier in het leven te staan.

In kortdurende begeleidingstrajecten (telefonisch, online of face-to-face) helpen de coaches en psychologen van MentaVitalis je verder.

Hoe vraag je coaching bij Movir aan?

Bij Movir staat een netwerk van experts voor je klaar om je vooruit te helpen en te voorkomen dat je uitvalt. Wil je deze preventieve ondersteuning aanvragen? Dat doe je door een e-mail te sturen naar wezijnervoorje@movir.nl of te bellen naar 030 607 87 00 (keuze 2).

Team Preventie van Movir belt je daarna binnen 3 werkdagen voor een intakegesprek.

Als verzekerde kan je van veel preventiediensten bij Movir gebruikmaken zonder extra kosten. Heb je andere of meer hulp nodig? Dan bespreken zij van tevoren welke kosten Movir vergoedt.

Wil je liever anoniem en 100% vertrouwelijk?

Wil je liever anoniem, 24/7 en rechtstreeks naar MentaVitalis? Dat kan. De coaches van MentaVitalis staan altijd voor je klaar. Maar de kosten komen wel voor je eigen rekening als je zelf coaching aanvraagt bij MentaVitalis. Alles wat je met ons deelt wordt vertrouwelijk behandeld. Wij koppelen hiervan niets terug aan de verzekeraar.

Je kunt bij ons terecht met al je vragen. Ook buiten kantoortijd en in het weekend zijn wij telefonisch bereikbaar op

088 22 44 668

Heb je liever dat wij jou bellen? Plan dan een afspraak

binnen 3 werkdagen een doorverwijzing naar een passende coach, adviseur of psycholoog

Als je na het eerste gesprek besluit dat je verder wilt met coaching regelen wij binnen drie werkdagen een verwijzing naar een coach of psycholoog. Op basis van je voorkeuren selecteren wij een coach of psycholoog uit ons landelijke netwerk van 140 ervaren en deskundige professionals. Hier kan je binnen 7 dagen terecht.

Hoge klantwaardering

Jaarlijks maken zo’n 3.500 mensen gebruik van onze coaching. Ze waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,7 (jaarrapportage 2023). Mensen geven aan dat onze coaching een positief effect heeft op hun welbevinden en functioneren. 92% van de mensen die de afgelopen jaren een beroep op MentaVitalis heeft gedaan, bleef gewoon aan het werk.

 

Inzicht in je persoonlijke situatie

Voor Movir ontwikkelden wij verschillende zelfscans die inzicht geven in je mentale vitaliteit. Kies de vragenlijst die op jou van toepassing is en krijg direct inzicht hoe het nu met je gaat.

De coaching heeft me meer gebracht dan ik had durven hopen. Het is erg fijn dat iemand begrijpt waar je in vast zit en dan ook nog echt tools aanbiedt om eruit te komen. Heel fijn.

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier