Miranda

Counselor en coach

“Stress is niet per se slecht. Het is een signaal dat aangeeft dat er iets in ons leven uit balans is”. Miranda gaat graag samen met mensen op ontdekkingstocht om te ontrafelen wat de boodschap is van de stress. Op deze manier kan stress helpen je leven een positieve wending geven.

Miranda heeft een achtergrond in maatschappelijk werk. Op een gegeven moment merkte ze dat ze een meer zakelijke benadering miste. Ze besloot de commerciële kant op te gaan. Met haar NIMA A en NIMA B op zak werkte ze als account- en officemanager.

Inmiddels is ze toch weer terug bij haar eerste liefde: de mens. Miranda houdt van het contact met mensen. Ze gaat graag de diepte in en is nieuwsgierig naar de drijfveren van mensen. Als counselor vindt ze het fijn om mensen perspectief te bieden.

Dit betekent niet dat ze het zakelijke helemaal heeft losgelaten. Voor Miranda is het juist de uitdaging om het menselijke en het zakelijke aspect met elkaar te verenigen. Want beiden zijn uiteindelijk belangrijk om tot resultaten te komen.

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier