Anouk

Counselor en coach

Als je goed voor jezelf zorgt, is dat ook goed voor je omgeving. En omgekeerd, als je niet goed voor jezelf zorgt, gaat dit ten koste van de aandacht voor de ander. Daarom vindt Anouk het zo belangrijk dat mensen zichzelf op één durven zetten.

Anouk was altijd al gericht op het helpen van mensen. Voordat zij coach werd, werkte zij 12 jaar in het onderwijs. In 2019 begon Anouk bij MentaVitalis, eerst als coach in het netwerk en sinds 2023 ook als counselor. Als counselor kan je vaak al direct iets meegeven aan mensen, een eerste aanknopingspunt richting een oplossing. “Je merkt dat er al gelijk een stuk spanning af gaat”.

Anouk is goed in het stellen van vragen en samen onderzoeken wat er nodig is om weer in balans te komen: Wat kost energie? Wat geeft energie? En welke omgeving past bij mij?

Over die laatste vraag hoeft Anouk zelf niet lang na te denken, dat is MentaVitalis. Het is mooi hoe er gekeken wordt naar talent en er ook intern gestuurd wordt op mentale vitaliteit.

 De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier