Ondersteuning door MentaVitalis

We zijn er voor jou!

Je bent een betrokken zorgprofessional, gefocust op de gezondheid van je cliënten. Er wordt veel van je gevraagd op verschillende fronten. Je doet veel en bereikt veel. Maar soms lukt het niet om alle ballen in de lucht te houden. Je ervaart een strijd tussen wat je zelf nodig hebt en wat er van je verwacht wordt. Op dit soort momenten kan het prettig zijn om met iemand te praten. Iemand die begrijpt waar jij tegenaan loopt en je met de juiste vragen weer op weg helpt.

Als medewerker van Innoforte mag je kosteloos gebruik maken van de dienstverlening van MentaVitalis. Voor de zorgprofessional die behoefte heeft aan een luisterend oor of een onafhankelijk klankbord. Je bent bevlogen en voelt je verantwoordelijk voor je werk, maar vergeet niet om ook aan je eigen gezondheid te denken. Langdurige stress en spanningsklachten kunnen vroeg of laat ten koste gaan van je werkplezier, motivatie en gezondheid. Door tijdig aan de bel te trekken kun je dit vaak voorkomen.

Wat houdt dit in?

MentaVitalis is een gespecialiseerd coaching- en counselingsdienst. Al 15 jaar bieden wij bedrijven en arbeidsongeschiktheidsverzekeraars preventieve diensten die uitval voorkomen en productiviteit en arbeidsmotivatie vergroten. Lees hier meer over wie wij zijn

Onvoorwaardelijk supportive

Je kunt 24/7 terecht met persoonlijke en werkgerelateerde vragen. Wij zijn telefonisch, per mail en via chat bereikbaar. Tijdens het eerste contact bekijk je samen met de counselor van MentaVitalis wat er speelt, wat jouw aandachtspunten zijn, waar je behoefte ligt en wat je nodig hebt om je weer vitaal te voelen. Soms kan een gesprek met een professionele coach al voldoende zijn en in sommige gevallen heb je behoefte aan meer handvatten om de draad weer op te kunnen pakken. Zo werken we samen aan het verlagen van de risico’s op uitval.

 

Wij maken de match binnen 3 werkdagen een doorverwijzing naar een passende coach, adviseur of psycholoog

Op basis van het eerste gesprek met een counselor krijg je binnen 3 werkdagen een doorverwijzing en kan je vervolgens binnen 7 dagen terecht bij een passende coach of psycholoog uit ons landelijk dekkend netwerk van 140 professionals. Onze casemanagers kijken op basis van jouw verhaal wie er het best bij je past. Niet de juiste match? Dan zoeken we gewoon iemand anders.

 

Anoniem en vertrouwelijk Data rapportage en anlayse door MentaVitalis voor gerichte preventie

Alles wat je met ons deelt wordt anoniem en vertrouwelijk behandeld en niet teruggekoppeld naar je werkgever. Je kunt dus veilig en zonder consequenties gebruikmaken van onze begeleiding.

 

Perspectief nazorg en terugvalpreventie

97% van de cliënten die de afgelopen jaren een beroep op MentaVitalis hebben gedaan blijft gewoon aan het werk.

 

 

 

De kracht van tijdige professionele aandacht is het verschil tussen stranden of stralen!

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier