Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Via HalloCoach kan je kosteloos en vertrouwelijk gebruik maken van de dienstverlening van MentaVitalis.

Soms heb je behoefte om te sparren over je werk, de samenwerking of een kwestie in de privé-sfeer. Het kan ook zijn dat je stressklachten ervaart of een vaardigheid wilt ontwikkelen. Coaching helpt met meer veerkracht, meer rust en meer plezier in het leven te staan.

In kortdurende begeleidingstrajecten (telefonisch, online of face-to-face) helpen de coaches en psychologen van MentaVitalis je verder.

Meld je aan

Je kunt bij ons terecht met al je persoonlijke en werkgerelateerde vragen. Niets is raar. Tijdens het eerste contact bekijk je samen met de coach wat jij nodig hebt om weer vitaal verder te kunnen. Dit eerste gesprek kan meestal al binnen twee of drie werkdagen plaatsvinden.

Vul je gegevens hieronder in. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op.
Wil je dit liever op een ander moment? Dat kan natuurlijk ook.

Reden contact
Wat is je reden voor contact?
Beschikbare dagdelen
Welke dagdelen ben je komende week beschikbaar voor contact?

Geen wachttijdface-to-face coaching

Als je na het eerste gesprek besluit dat je verder wilt met coaching regelen wij binnen drie werkdagen een verwijzing naar een coach of psycholoog. Hier kan je binnen 7 dagen terecht. Op basis van je voorkeuren selecteren wij een coach of psycholoog uit ons landelijke netwerk van 140 ervaren en deskundige professionals. Toch geen klik? Dan zoeken we gewoon iemand anders.

100% vertrouwelijk

Alles wat je met ons deelt wordt vertrouwelijk behandeld en niet teruggekoppeld naar je werkgever of verzekeraar. Je kunt dus veilig en zonder consequenties gebruikmaken van onze dienstverlening.

Hoge klantwaardering

Jaarlijks maken ruim 3.500 mensen gebruik van onze coaching. Zij waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,7 (jaarrapportage 2023). Mensen gaven aan dat onze coaching een positief effect heeft op hun welbevinden en functioneren. 92% van de mensen die de afgelopen jaren een beroep op MentaVitalis heeft gedaan, bleef gewoon aan het werk.

Als je behoefte hebt om een keer te sparren of wanneer je wilt investeren in jezelf, meld je dan aan. Coaching draagt bij aan je persoonlijke en professionele groei en helpt je gezond en met plezier je werk te blijven doen.

De kracht van tijdige professionele aandacht is het verschil tussen stranden of stralen.

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier