AOV verzekerd bij Allianz

De drive om te ondernemen is groot, en daarmee ook de druk. Wij begrijpen dat het soms kan voelen alsof je structureel tijd tekort komt. Dat je de neiging hebt om door te gaan, dat je je sterk verantwoordelijk voelt en dat het soms lastig is om voldoende tijd en aandacht aan jezelf en je gezin te besteden.

Samen met Allianz zijn wij er voor jou! Als je behoefte hebt om een keer te sparren of wanneer je wilt investeren in jezelf. Coaching draagt bij aan je persoonlijke en professionele groei en helpt je gezond en met plezier je werk te blijven doen.

“De kracht van tijdige professionele aandacht is het verschil tussen stranden of stralen”

Onze coaching

Altijd beschikbaar

24 uur per dag, alle dagen van het jaar, kan je MentaVitalis bellen op telefoonnummer:

088 – 22 44 66 8

Je krijgt dan direct een coach aan de lijn die tijd heeft om te horen wat er bij je speelt en waar je behoefte aan hebt. Je kunt bij ons terecht met al je persoonlijke en werkgerelateerde vragen. Niets is raar. Tijdens het eerste contact bekijk je samen met de counselor van MentaVitalis wat jij nodig hebt om weer vitaal verder te kunnen. Je kunt ook online een afspraak inplannen, dan bellen wij jou.

Snelle verwijzingbinnen 3 werkdagen een doorverwijzing naar een passende coach, adviseur of psycholoog

Naast de telefonische begeleiding beschikt MentaVitalis over een landelijk netwerk van 140 coaches en psychologen die binnen een week een persoonlijk traject met je kunnen starten. Ook deze coaching is voor jou kosteloos (tot 8 uur per kalenderjaar). Wij kijken op basis van jouw verhaal wie er het best bij je past. Niet de juiste match? Dan zoeken we gewoon iemand anders.

 

100% vertrouwelijk Data rapportage en anlayse door MentaVitalis voor gerichte preventie

Alles wat je met ons deelt wordt vertrouwelijk behandeld en niet teruggekoppeld naar je verzekeraar. Je kunt dus veilig en zonder consequenties gebruikmaken van onze dienstverlening.

 

Resultaatnazorg en terugvalpreventie

Jaarlijks maken ongeveer 3.000 mensen gebruik van onze diensten. Zij waarderen onze dienstverlening met een 8,8 gemiddeld. Negentig procent geeft aan dat de coaching hun persoonlijke welbevinden en functioneren positief heeft beïnvloedt.

 

Doe de zelfscan

Hoe is het met jouw mentale vitaliteit? Met deze test krijg je binnen enkele minuten inzicht in de mate waarin je stress ervaart en hoe goed je met die stress om kunt gaan.

doe de zelfscan

Wanneer kun je gebruik maken van MentaVitalis?

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Allianz afgesloten? Dan kun je gratis gebruik maken van 8 uur coaching per kalenderjaar.

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier