Vergeet jezelf niet

Als medewerker in de zorg sta je graag klaar voor anderen. Vaak houd je daarbij veel ballen tegelijkertijd in de lucht. Vanwege verschillende maatschappelijke uitdagingen kan het zijn dat je eigen wensen en verlangens vaak in de knel raken. Wanneer dit langere tijd duurt, kan dit uiteindelijk leiden tot verlies van energie en plezier, overbelasting en burn-out.

 

Hoe gaat het met jou, vergeet jij jezelf niet?

 

Alles begint met bewustwording en door aandacht te geven aan jezelf, aan dat wat jij nodig hebt, vergroot je je veerkracht en krijg je meer energie. MentaVitalis daagt je graag uit om meer tijd en ruimte voor jezelf te creëren.

De campagne begint met een inspirerende kickoff, een korte video waarin we je op een leuke manier laten kennismaken met verschillende uitdagingen. Vervolgens ontvang je vanaf 22 november vijf dagen lang elke dag een challenge in je mailbox en word je geïnspireerd om naar jezelf te kijken en te experimenteren met nieuw gedrag. We leggen de lat niet te hoog en we zorgen dat het leuk blijft, dat je er plezier aan beleefd. Hoe meer en vaker je een oefening doet, hoe meer het een vanzelfsprekend onderdeel wordt van je leven.

Mocht je na de bovengenoemde datum nog mee willen doen, dan kun je je gewoon nog inschrijven.

 

We wensen je veel succes!

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Doe mee door je e-mailadres in te vullen:

*Dit e-mailadres wordt alleen gebruikt voor deze campagne en zal niet commercieel gebruikt worden. 

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier