Speciaal voor Medisch Specialisten

Ondersteuning door MentaVitalis

Je bent gedreven om de beste zorg te bieden. Dit maakt dat je vaak op de toppen van je kunnen presteert. Ook thuis zijn er zaken die aandacht vragen en waar je tijd voor vrij wilt maken. Dit kan druk geven. Juist nu er zoveel van je gevraagd wordt.

Wanneer de spanning te lang aanblijft, kan dit ten koste gaan van je gezondheid, je werkplezier en motivatie. Een gesprek met een coach kan helpen om je weer vitaal te voelen en helderheid te krijgen over de volgende stap.

“De kracht van tijdige professionele aandacht is het verschil tussen stranden of stralen”

Wie is MentaVitalis?

MentaVitalis is een onafhankelijke coachingsdienst met meer dan 20 jaar ervaring in preventie van burn-out en het versterken van de  mentale vitaliteit. Mede dankzij onze jarenlange samenwerking met Movir hebben wij veel kennis en kunde in de ondersteuning van medisch specialisten.

Waarvoor kan ik terecht?

Met alle vragen waar je wakker van ligt. Veelvoorkomende onderwerpen waarvoor specialisten contact met ons opnemen zijn dreigende burn-out, betere werk-privébalans, conflicthantering, timemanagement en uitdagingen in de privésfeer.

Hoe werkt coaching  via MentaVitalis?

Altijd direct een ervaren counselor

Je kunt 24/7 terecht met persoonlijke en werkgerelateerde vragen. Wij zijn telefonisch, per mail en via chat bereikbaar. We beginnen met een check-up. Een eerste gesprek waarin je samen met een ervaren counselor van MentaVitalis kunt sparren over je persoonlijke situatie. Waar loop je tegenaan? Wat zou je willen? En wat heb je nodig om weer lekker verder te kunnen?

Wij maken de match

Indien gewenst regelen wij binnen drie werkdagen een doorverwijzing naar een van de 140 vakkundige coaches en psychologen uit ons netwerk. Je kunt kiezen uit face-to-face begeleiding, telefonisch of online. Wij maken een match op basis van je verhaal en voorkeur. Toch niet tevreden? Dan zoeken we gewoon iemand anders.

Onafhankelijk en vertrouwelijk

Alles wat je met ons deelt is strikt vertrouwelijk. We koppelen niets terug aan je werkgever of verzekeraar.

Perspectief en resultaat

Onze coaches bieden perspectief en concrete handvatten om je plezier terug te vinden en je veerkracht te vergroten. 95% van de medisch specialisten die gebruik maakt van onze coaching blijft tijdens het traject aan het werk. Gemiddeld waarderen zij onze dienstverlening met een 8,8.

Na een half uurtje aan de telefoon had ik al drie handvatten om slimmere keuzes te maken

Wie kan gebruik maken van MentaVitalis?

Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Wil je daarna een traject starten dan is het afhankelijk van de afspraken die wij hebben met je werkgever of verzekeraar of hier kosten aan verbonden zijn. Zo is het voor Movir verzekerden en hun gezinsleden tot zes uur kosteloos. Bel gerust naar 0800-22 44 228 of mail naar aandacht@mentavitalis.nl om de mogelijkheden te bespreken.

 

Doe de zelfscan

In samenwerking met Movir ontwikkelden we een zelfscan speciaal voor medisch specialisten. Krijg binnen een paar minuten inzicht in je stressniveau.

doe de zelfscan

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier