Wij doen mee!

Campagne balans is...

Wie kent ze niet, de “Liefde is.. “ - cartoons die al vijftig jaar in kranten en tijdschriften verschijnen. De reeks is zo krachtig omdat ze laat zien dat het in de liefde niet om grote gebaren gaat. Liefde zit in de kleine dingen die we doen en zeggen gedurende een doodgewone dag.

Hetzelfde geldt voor balans. Balans zit vaak in kleine gewoontes die een groot verschil kunnen maken. Daarom delen wij in de Week van de Werkstress elke dag een cartoon die je herinnert aan wat je zelf kunt doen om in balans te blijven.

Bekijk hieronder de cartoons van:

 

Klein wil niet altijd zeggen makkelijk. Als het makkelijk was zouden niet jaarlijks een miljoen mensen dreigen uit te vallen door stressgerelateerde klachten. Toch is het zeker mogelijk om van stress een bondgenoot te maken en meer balans te vinden in je leven. Wil jij ook leren hoe? Neem contact op met ons.

Jaarlijks helpen we duizenden werkenden om de balans te hervinden. Meer dan de helft van de mensen die bij ons een coachingstraject volgden geeft aan dat zij dankzij onze persoonlijke ondersteuning aan het werk bleven en arbeidsongeschiktheid konden voorkomen.

Delen:

Wij zijn er voor jou

Indien je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, staan we 24/7 voor je klaar.

Contactformulier