Wietske

Casemanager

Energiek, ambitieus en mensgericht, dat is Wietske ten voeten uit.  Ze vindt het leuk om zelfstandig dingen op te pakken en tot een goed einde te volbrengen. De ruimte om dit te doen is bij MentaVitalis volop aanwezig.

Bij MentaVitalis staat de mens centraal. Dit was de reden voor Wietske om er te solliciteren. Eerder werkte zij onder meer als teamleider sales en commercieel medewerker binnendienst. Tijdens het volgen van een coachopleiding kwam zij terecht bij MentaVitalis. Haar coachopleiding helpt bij het sparren met professionals over een bepaald vraagstuk. Dankzij haar secretariële opleiding kennen mail, office en andere softwaresystemen voor haar geen geheimen.  

Wietske vindt het fijn om samen als team ergens de schouders onder te zetten en tot een goed resultaat te brengen. Als alle cliënten naar tevredenheid zijn doorverwezen en de mailbox aan het eind van de dag leeg is, gaat Wietske voldaan naar huis.

 Wie zijn wij?

Delen:

Wij zijn er voor jou

Indien je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, staan we 24/7 voor je klaar.

Contactformulier