Gezocht: Medewerker Cliëntteam

Vacature voor 28-32 uur

MentaVitalis is dé specialist in het voorkomen van uitval om psychische redenen. MentaVitalis biedt werknemers en verzekerden van de bij haar aangesloten organisaties 24 uur per dag, 7 dagen per week, een plek waar ze vertrouwelijk terecht kunnen met hun vragen en problemen. Indien nodig en gewenst regelen wij binnen 3 dagen een doorverwijzing naar een coach of psycholoog uit ons landelijk dekkend netwerk.

Als Medewerker Cliëntteam bij MentaVitalis kom je in een organisatie met twintig collega’s. Binnen het cliëntteam richt jij je op het koppelen van onze cliënten aan een passende coach of psycholoog uit ons netwerk. Je faciliteert, registreert en monitort het gehele traject en zorgt ervoor dat het mailverkeer en de telefonische afhandeling vlekkeloos verloopt. In dit traject behoud je het overzicht en denk en handel je steeds vanuit het belang van de cliënt.

Dit doe je in een team met vier collega’s.

Zo ziet je dag eruit:

Om 9 uur start je de dag met een online ontmoeten met je collega’s om bij te praten en de bijzonderheden van de dag ervoor door te nemen. Samen kijk je wat er op de planning staat voor die dag en je gaat aan de slag met de inkomende mail.

Vanuit de intakeverslagen weet jij precies welke professional goed zou passen bij de hulpvraag van de nieuwe cliënten én zorg jij voor een prettige en nette verwijzing per mail of telefoon. Je staat cliënten, professionals en klanten vriendelijk te woord aan de telefoon en zorgt voor correcte administratieve afhandeling van alle contacten.

Je kan secuur werken en springt flexibel over van de mailbox, naar de facturatie van professionals en weer terug naar een prangende vraag van een collega op de chat.

Je haalt je voldoening uit de samenwerking met je collega’s, zelfstandig kunnen werken, een bijgehouden administratie en de waardevolle rol die je hebt voor de cliënten.

Wat wij vragen

– HBO werk- en denkniveau
– Digitaal vaardig (ervaring met alle Microsoft Systemen (Word, Excel), mail en online systemen)
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk)
– 28-32 uur beschikbaar, verspreid over 4 werkdagen

Je hebt een streepje voor wanneer je

– Denkt en handelt vanuit het belang van de cliënt

– Aantoonbare ervaring op het gebied van administratie, officemanagement, front-office

– Proactief, communicatief en zelfstandig kunnen (samen)werken in een zelf organiserend team
– Affiniteit met onze dienstverlening en doelgroep (werkend, hbo+)

Wat wij bieden

– Een organisatie met een mooie missie
– Marktconform salaris
– Hybride werken; gemiddeld 1 dag in de week op kantoor in Maarn
– Betrokken team en persoonlijke aandacht
– Veel talent- en ontwikkelmogelijkheden

Spreekt de vacature je aan en pas je in bovenstaand profiel? Stuur je sollicitatie voor 8 december 2022 naar nanette.schoenmakers@mentavitalis.nl.

Voor vragen mail, app of bel Nanette op 06 – 42759726.

Benieuwd wie je collega’s worden? Bekijk onze teampagina

 

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier