Kees

Psycholoog

Coaching en therapie worden vaak gezien als iets zwaars. Dit beeld wil Kees graag ontkrachten. Met lichtvoetigheid en humor weet Kees in een veilige sfeer de vinger op de zere plek leggen. Natuurlijk kan hij ook serieus zijn, maar juist luchtigheid helpt mensen afstand te nemen van hun situatie en tot een nieuw perspectief te komen.

Kees heeft een brede achtergrond. Hij studeerde privaatrecht en arbeids- en organisatiepsychologie. Gevolgd door een master in de sportpsychologie en een opleiding tot ACT-therapeut. Al deze kennis gebruikt hij in zijn werk voor MentaVitalis waar hij mensen helpt om mentaal vitaal te blijven en op een constructieve manier om te gaan met stress. Bijvoorbeeld door het aangaan van uitdagingen en het niet weglopen voor wat moeilijk is. 

Kees zelf krijgt energie van afwisseling en uitdaging. Hij zoekt dit bewust op in zijn werk. Dat geen enkel mens hetzelfde is, maakt dit werk voor hem zo boeiend. 

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Wij zijn er voor jou

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier