Kees

Telefooncounselor

Coaching en therapie worden vaak gezien als iets zwaars. Dit beeld wil Kees graag ontkrachten. Met lichtvoetigheid en humor weet Kees in een veilige sfeer de vinger op de zere plek leggen. Natuurlijk kan hij ook serieus zijn, maar juist luchtigheid helpt mensen afstand te nemen van hun situatie en tot een nieuw perspectief te komen.

Kees heeft een brede achtergrond. Hij studeerde privaatrecht en arbeids- en organisatiepsychologie. Gevolgd door een master in de sportpsychologie en een opleiding tot ACT-therapeut. Al deze kennis gebruikt hij in zijn werk voor MentaVitalis waar hij mensen helpt om mentaal vitaal te blijven en op een constructieve manier om te gaan met stress.

Kees krijgt energie van afwisseling en uitdaging. Hij zoekt dit bewust op in zijn werk. Daarbij laat hij zich leiden door de kansen die hij op zijn pad tegenkomt en volgt hij zijn nieuwsgierigheid.

Variatie kenmerkt ook de gesprekken die hij voert met cliënten. Geen enkel mens is hetzelfde en juist dat maakt het werk zo boeiend. Kees wil mensen graag helpen de dingen te bereiken die belangrijk voor ze zijn. Dit betekent niet weglopen voor wat moeilijk is, en het ongemak wat er bij hoort accepteren.    

 Wie zijn wij?

Delen:

Wij zijn er voor jou

Indien je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, staan we 24/7 voor je klaar.

Contactformulier