Jacobien

Counselor

Aandacht, kwaliteit en betrokkenheid, dit zijn de drie kernwaarden van Jacobien die ze een-op-een terugvindt bij MentaVitalis. “Wanneer iemand contact opneemt met de counselingslijn dan is betrokken aanwezigheid het belangrijkste”.

Jacobien studeerde farmacie en was betrokken bij klinisch geneesmiddelenonderzoek. Eerst aan de productiekant, later bij de uitvoering ervan en als trainer. In 2018 begon ze voor zichzelf met een bedrijf in zakelijk tekenen en trainingen. Sinds 2021 combineert Jacobien haar eigen bedrijf met een functie als counselor bij MentaVitalis. Uiteindelijk draait het allemaal om mensen, om de vraag hoe je samen iets voor elkaar krijgt, hoe je omgaat met emoties en met verandering.

“Het mooiste van het werk als counselor is het moment waarop je bij de ander de zucht hoort”, aldus Jacobien. Die zucht betekent: “Ik heb een stap gezet die me goed doet”. Daar een bijdrage aan mogen leveren geeft haar veel voldoening.

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier