Ivanka

Telefooncounselor

“Mensen zijn vaak kritisch naar zichzelf als het niet lekker loopt. Terwijl juist op zo’n moment het veel meer helpt als je jezelf met vriendelijkheid kunt benaderen.”

Als voormalig advocaat weet Ivanka uit de eerste hand hoe het is om in een hectische en veeleisende omgeving te werken en welke vaardigheden er nodig zijn om hier goed mee om te gaan. Kennis die zij gebruikt in haar werk als telefooncounselor voor MentaVitalis, en als coach en trainer in onder meer persoonlijk leiderschap en mindfulness.

Oprechte nieuwsgierigheid naar mensen, is typerend voor Ivanka. Ze luistert aandachtig en helpt de dingen op een rijtje te zetten. “Waar heb je behoefte aan?” en “Wat zou je willen?”, zijn daarbij belangrijke vragen om beantwoord te krijgen. Zelfcompassie is daarbij onontbeerlijk. Juist door met mildheid naar jezelf te kijken ontstaat er ruimte voor verandering.

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier