Ida

Casemanager

Overzicht houden. Dat is een van de kernkwaliteiten van Ida. Als casemanager wijst zij cliënten door naar een passende coach of psycholoog. Soms is dat even puzzelen, maar dat vindt Ida juist leuk.

Ida staat in nauw contact met de coaches en psychologen. Ze zorgt ervoor dat de informatie up-to-date is en de lijnen kort. Tijdens een traject is Ida beschikbaar voor vragen en monitort ze de voortgang van trajecten.

Ida studeerde Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Na haar studie reisde ze samen met haar vriend over land naar Indonesië. Een ervaring die veel indruk maakte. Door alles wat ze gezien heeft onderweg is ze niet snel verbaasd over iets en kan ze zich goed inleven in mensen met een andere achtergrond.

Iedereen kan psychische klachten krijgen en een periode hebben waarin het even niet zo lekker loopt. In je eentje doorploeteren werkt dan vaak averechts. Ida vindt het fijn dat ze op zo’n moment een helpende hand kan reiken vanuit MentaVitalis, zodat mensen weer met plezier en nieuwe energie verder kunnen.

De mensen achter MentaVitalis

Delen:

Bevlogen blijven werken

Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van onze coaching gebruik maken.

Contactformulier